Firmagaver

Hvilke gaver er hyggelige å gi? Gaver som engasjerer, gaver som ikke bærer preg av hastverk. Som ikke gjemmes og glemmes på kottet eller innerst i skapet. Gaver det er hyggelig å få. Skalds firmagaver velges ikke fordi en bare må ha noe å gi bort – de velges fordi det er viktig å kunne gi noe som er veltenkt og personlig. Noe som gjenspeiler verdier firmaet vil assosieres med. Skald tilbyr håndplukket mat med lite tilsetningsstoffer og bruksgjenstander. Våre leverandører er nisjeprodusenter med lokale særpreg. Skaldpakkene finnes i flere varianter, alle med fokus på den gode opplevelsen rundt bordet – gode smaker formidlet med gode historier.

Gaver

Turgodt

En rumpetaske fra Swix fylt med lokale matgleder er en god start på skituren. Spreke og motiverte medarbeidere er gull verdt. Pakken inneholder Swix rumpetaske, eplemost 0,3 l og eple-/rognebærgele fra Hemlaga på Næs og Fjelldronning ost fra Avdem Gardsysteri. Pris kr……

Fjellost

Huldreost med akevitt, kvann og einebær og Fjelldronning ost, kittmodnet hvitost fra Avdem gardsysteri på Lesja. Økologisk honning med valnøtter fra Røisilien Bigard på Minnesund. Økologisk Vinternatt tè fra Nordgard Aukrust i Lom. Sammen med maten tilbyr vi skaldhefte med historier…..